Udstyr

Din oplevelse er vigtig for os

Det er vigtigt for os, at du som kunde får en god oplevelse.

Når vi vælger udstyr til vores udlejningsafdeling, vælger vi altid kvalitets udstyr som kan tåle at blive brugt. Det er vigtigt at brugerfladen er nem, så alle kan finde ud af betjene udstyret. Alle vores produkter er nøje udvalgt. 
Inden udlejning sørger vi for, at udstyret er testet og klargjort til brug. 

Hvor lang tid før skal jeg bestille udstyret?

Det er altid en god ide at bestille dit udstyr i så god tid som muligt. Vi behandler ordre i den rækkefølge de kommer ind. I perioder med travlhed kan der være risiko for situationer, hvor udstyret er udsolgt. 

Udstyret anses først som værende reserveret når du har modtaget en bekræftelse på din bestilling.

Er det nemt at sætte udstyret op selv?

Det meste af vores udstyr er nemt at sætte op selv. Ved udlevering/levering går vi alt det lejet udstyr igennem med dig.
Til vores standardpakker medfølger altid en opsætningsguide og vi er altid på telefonen, hvis der er skulle opstå nogle spørgsmål. Under hvert produkt har vi beskrevet om det er nemt for alle eller om produktet kræver mere viden. 

Kan udstyret lejes flere dage?

Ja, det kan det. Første dag er vejl. pris, derefter koster det en halv dag pr. brugs dag. Hvis du ønsker pris på flere dages leje, kan du bruge formularen nederst på produktsiden.

Følger der kabler med?

Ja alle kabler medfølger. Du kan se under hvert produkt hvad der medfølger. Du kan altid leje ekstra kabler, hvis der er et specielt behov til opsætningen eller du har brug for ekstra lange kabler.

Er min bil stor nok?

På hvert produkt kan, du se hvilken størrelse bil vi, som minimum anbefaler. Det er altid en god ide, at tømme bilen inden afhentning.

Medfølger der væske til leje af røgmaskine?

Ja, der medfølger én fuld tank på alle vores røgmaskiner. Det dækker de fleste arrangementer og events.

Kan jeg afspille musik fra min telefon, tablet eller laptop?

Ja, uanset om du lejer højtalere, DJ pult eller Live mixer medfølger der altid et AUX kabel. Har du et nyere Apple produkt, vil det være nødvendigt med en lightning adapter. 

Hvor meget strøm bruger udstyret?

Alt vores lys er LED og vores højtalere har en indbygget digital forstærker. Derfor kræver det mange gange ikke mere end en enkelt stikkontakt. Vi anbefaler altid, at du ikke bruger samme stikkontakt til andre ting og samme fase.

Hvor lang tid tager udstyret at sætte op?

Det kan være lidt svært at sige, men vi har under hver produkt sat en ca. tid på opsætningen.