Lej scenelys

Udlejning
Scene Lampe Sæt
Lejepris: 499,00 kr.
– Hent torsdag eller fredag til mandag

- Mulighed for levering alle ugens dage

Udlejning
Scenelys Pakke
Lejepris: 749,00 kr.
– Hent torsdag eller fredag til mandag

- Mulighed for levering alle ugens dage

Lej scenelys fra iDisko – Professionelt lys til alle dine events
Hos iDisko finder du alt i professionelt scenelys til koncerter, teaterproduktioner, firmaevents og meget mere. Vi tilbyder et bredt udvalg af scenelys løsninger, herunder vores populære Scene Lampe Sæt og den komplette Scenelys Pakke, som sikrer den perfekte belysning til enhver begivenhed.

Fordele ved at leje scenelys hos iDisko

  • Høj kvalitet: Vores scenelys er af højeste kvalitet, hvilket sikrer flot og kraftig belysning på enhver scene.
  • Miljøvenlig: Den moderne LED-teknologi sikrer, at kunstneren ikke bliver stegt i varmen fra projektørerne, sikrer gode energibesparelser og langt bedre muligheder for dæmpning og styring – sammenlignet med de traditionelle glødelamper.
  • Teknisk support: Vi tilbyder fuld support og vejledning i opsætning og brug af udstyret, så din belysning fungerer fejlfrit. Læs mere om døgnvagt.
  • Let og bekvemt: Med iDisko.dk er det nemt at bestille, opsætte og returnere udstyr, hvilket gør din oplevelse bekymringsfri.
 
Er du på udkig efter en samlet løsning?
Hos iDisko tilbyder vi skræddersyede løsninger, der er nøje tilpasset dine ideer og ønsker til dit event. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan bidrage til, at dit arrangement bliver en uforglemmelig succes.